VENLO - Roda JC heeft op het nippertje een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij VVV-Venlo. Het Limburgse onderonsje eindigde in 1-1 naadat Roda-doelman Koen Bucker in de slotfase mee naar voren ging.

In het Limburgse onderonsje tegen VVV-Venlo bleek opnieuw dat de equipe uit Kerkrade nog niet in topvorm verkeert. De bezoekers bleven lang een antwoord schuldig op een schitterende goal van de jonge Tim Braem, die al na tien minuten succesvol uithaalde. Erg dreigend wilde Roda niet worden: VVV had de zaken achterin uitstekend voor elkaar.

De thuisploeg vergiste zich echter in de blessuretijd in de offensieve kwaliteiten van Bucker die mee naar voren ging en zijn inzet via Jay Kruiver in het doel zag eindigen.