In oktober 2021 heeft Rogier zijn Patisserie op de Kruisweg in Hoofddorp geopend. Een lang gekoesterde droom is werkelijkheid geworden. Rogier is al vanaf zijn vijftiende jaar actief in de patisserie. Hij werkte bij diverse zaken in Noordwijk met grote namen zoals Huize van Wely en Grand hotel Huis ter Duin.
Tijdens zijn opleiding heeft hij verschillende prijzen op school en landelijk niveau in de wacht gesleept, zoals de Geert Grieve Prijs en de Gouden gard, een ereplaats bij de Pastry award. Daarnaast heeft hij als lid van het Nederlands koksteam meegedaan aan meerdere internationale wedstrijden in Duitsland, Zwitserland en Rusland. Daar behaalde hij prachtige resultaten, zoals zilveren en gouden prijzen in diverse categorieën. De Moederdagtaart voor onze toenmalige koningin Beatrix heeft hij samen met een paar andere patissiers mogen maken. Als docent consumptieve techniek heeft hij gewerkt in Amsterdam en Voorhout.
Tijdens zijn onderwijscarrière behaalde hij de nationale onderwijsprijs met het vervaardigen van smaaklessen.